Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, отправи комплименти към Тен

...
Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, отправи комплименти към Тен
Коментари Харесай

Шави: Тен Хаг промени Манчестър Юнайтед

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, отправи похвали към Тен Хаг на днешната си конференция преди първия конфликт сред Манчестър Юнайтед и Барселона в Лига Европа.

„ Тен Хаг е страховит треньор. Да преобърнеш обстановката в Манчестър Юнайтед не беше елементарно и той го прави сполучливо сега. Те ще са доста сложен конкурент на следващия ден и той е доста забавен ментор за мен. Променя нещата, доста играчи се включват в офанзива, той е атакуващ треньор. Със сигурност е насочна точка за наставници, които харесват този жанр на игра “, стартира някогашният халф на Барселона.

Барселона също се намира в чудесно положение, като е в серия от 16 следващи мача без загуба във всички шампионати, спечелвайки Суперкупата на Испания през януари и отваряйки разлика от 11 точки пред първенеца Реал Мадрид в Ла Лига. Шави е на мнение, че срещата с Юнайтед, въпреки и да е плейоф в Лига Европа, приковава всички погледи към себе си. „ Това е впечатляващ дуел за почитателите, двата тима влизат в мача в най-хубавата си форма през сезона. Тен Хаг промени лицето на техния отбор. Те разполагат с доста оръжия. Ще бъде мач с доста интензитет, тимовете от Висшата лига постоянно са доста физически. Те са топ противник в Европа, ще бъде страховит мач “.

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е едно от главните оръжия на гостите и има 13 гола в последните си 15 мача във всички шампионати. Английският национал е в най-хубавата форма в кариерата си при Тен Хаг. „ Той е доста бърз, има отличен дрибъл, може да се надиграва един на един, в преходите е доста рисков. Трябва да внимаваме за всеки един от техните футболисти, само че Рашфорд е един от най-опасните играчи в Европа “, приключи Шави. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР